Topsport & studeren

March 30, 2017

AnSem · Topsport & studeren

Op donderdag 30 maart om 20u30 organiseert AnSem een event rond ‘Topsport & studeren’.

Sportanker Maarten Vangramberen gidst ons door het topsportstatuut met de deskundige inbreng van Professor Gert Vande Broek. De bevlogen bondscoach van de Yellow Tigers (Belgisch damesvolley team) licht een tip van de sluier over de nieuwe topsportinfrastructuur waarvan KULeuven begin april de eerste steen legt.

Bart Swings vertelt over de combinatie sporten en studeren op het hoogste niveau en Maarten Vangramberen modereert een panelgesprek met toppers uit verschillende disciplines waarbij de grote thema’s aan bod komen. Bart Swings (long track speed skating) studeert voor Burgerlijk Ingenieur, Eli Iserbyt (cyclocross) studeert Rechten, Britt Herbots (volley) start volgend Academiejaar met Toegepaste Economische Wetenschappen in afstandsonderwijs en Heidi Rakels (judo) haalde haar titel Burgerlijk Ingenieur zelfs zonder topsportstatuut.

De toegang is gratis, aansluitend biedt AnSem een receptie aan. Inschrijven kan via een mailtje aan [email protected]. Laat ons even weten met hoeveel personen je aanwezig bent. Parkeren kan in de ondergrondse parking van ESAT, te bereiken via het kasseistraatje aan de rechterkant aan het einde van de Kardinaal Mercierlaan, vlak bij het Kantineplein.